Jäsenhuone|Työhuone

Tervetuloa

Ajankohtaista

Uudet nettisivumme otettiin käyttöön maaliskuun lopulla. Kerro mielipiteesi sivuistamme. Voi myös kertoa toiveita sivujemme kehittämisestä. Anna palaute klikkaamalla painiketta Palaute. Kiitos!
Ville Peltosen pelileirin yhteydessä yhteydessä järjestetään käytännöllispainotteinen huoltajakoulutus. Katso lisää osiosta Koulutus ja vierailut. Tee hakemus 15.05.2011 mennessä.
Nyt on aika tutustua Suomen Jääkiekkohuoltajat ry:n koulutustarjontaan syksyllä 2011. Koulutukset ja ilmoittautumisohjeet löydät osiosta Koulutus ja vierailut.
Suomen Jääkiekkohuoltajat ry: ja Kisakallion urheiluopiston yhteistyönä alkaa elokuussa 2011 Huoltajien taäydennyskoulutus, joka kestää puilitoista vuotta. Koulutukseen kuuluu 8 lähijaksoa Kisakallion urheiluopistolla ja välitehtäviä omassa seurassa. Lue lisää osiosta Koulutus ja vierailut