Jäsenhuone|Työhuone

Palaute Huoltajien koulutustapahtumasta 10.09.2011

Varalan huoltajakoulutuksen osallistujia yhteiskuvassa

Huoltajien koulutustapahtuma pidettiin lauantaina 10.09.2011 Varalan urheiluopistolla Tampereella. Mukana oli 19 koulutettavaa. Koulutettavien määrä oli pettymys, sillä järjestettiinhän koulutus alueella, jossa on paljon seuroja ja koulutuksen tarve on ilmeinen. Kaikille seuroille ei tarve kouluttaa myös huoltajia ei ole vielä auennut.

Varalan urheiluopistossa puitteet oluvat hienot ja oalautekin sen mukaista. Kouluttajina toimivat huoltaja Neka Haapanen, huoltaja Martti Hynninen, fysioterapeutti Olli Ceder ja fysioterapeutti Mikko Tähkäpää.

Koulutuksesta pyydettiin myö kirjallista palautetta. Palautteessa oli kymmenen kohtaa, joihin saattoi vastata asteikolla 1-5. Ja lisäksi oli 11. kohta, johon sai antaa vapaamuotoista palautetta.

 

 

1. Koulutustapahtuman yleisjärjestelyt                  4.57

2. Tiedonsaanti koulutustapahtumasta                 3.85

3. Kahvit ja ruokailut                                                   4.71

4. Koulutuspaikan olosuhteet                                  4.50

5. Luento: Jääkiekkovarusteet                                 4.50

6. Luento: Jääkiekkovammat                                   4.50

7. Luento: Ravinto ja juominen                                4.38

8. Luento: Luistinhuollon laitteet                             4.61

9. Luento: Luistimien teroituksen teoria                4.61

10. Luento: Oikein teroitetut luistimet                     4.61

Muuta palautetta:

- lisää jatko-osia, hienosti järjestetty - paljon tuli uutta asiaa, hyvä käytännönläheinen lähetymistapa, teoria tuki käytäntöä, hyvä, kun sai myös vihjeitä ajattelutavoista ja toimintakulttuurista - KIITOS!

- varusteista jäin vaille kaulasuoja / kaulasuojapaita ja alasuojat / alasuojahousut, luistinhuollon laitteet: etukäteisinfosta teille oli ilmennyt, että yli 90 % junnuhuoltajia ---> esille enemmän junnujoukkueille soveltuvia edullisia mallivaihoehtoja, sidonta / teippausharjoitus jäi pitämättä

- ehkä enemän "kädestä pitäen" opetusta, kaikille ei terminologia hallussa, hyvin FOKUSOITU päivä huollon asioihin - myös psyykkeen puoleen kiinnitettiin huomiota - KIITOS!

Kiitokset kaikille mukana olleille!