Jäsenhuone|Työhuone

Palaute Jääkiekkovammojen ensiapu ja hoito 05.10.2013

 

KIITOSTA JÄÄKIEKKOVAMMOJEN ENSIAPU JA HOITO -KOULUTUKSESTA...

Suomen Jääkiekkohuoltajat ry. järjesti 05.10.2013 Järvenpäässä koulutuksen "Jääkiekkovammojen ensiapu ja hoito". Paikalla oli 15 asiasta kiinnostunutta. Kouluttajina toimivat fysioterapeutit Heikki Hämäläinen ja Olli Ceder sekä huoltaja Neka Haapanen.

Tässä erään mukana olleen kommentti:

Koulutustilaisuus oli toteutettu erittäin hyvin joka osa-alueella. Päivä meni ihan huomaamatta ohitse. Opetettava aihe on kumminkin aika laaja, mikä oli ghyvin kiteytetty perustietoihin ja havainnoitiin hyvillä käytännön esimerkeillä ja tarinoilla. Videomateriaali on loistava lisä, pystyy kertaamaan asioita ja tutkimaan tekniikoita. Nyrkkisääntönä voisi sanoa, että perusreippauksilla pärjää "amatööri#, jätetään loput ammattilaisille.

Numeraalista palautetta asteikolla 1 -5:

Koulutustapahtuman yleisjärjestelyt = 4,80

Tiedonsaanti koulutustapahtumasta = 4,20

Kahvit ja ruokailut = 4,80

Jääkiekkovammojen ensiapu ja hoito = 4,40

Kokonaisarvosana tapahtumasta = 4,20

 

Ja sitten vielä sanallista arviointia:

* Vielä enemmän harjoituksia sitomisesta ja teuppaamisesta. Tosin ne videot ovat hirmu hyvä lisä. Kurssille pääsystä odotin myös erillistä vahvistusta, jotta olisi ollut varmuus, että mahtui ryhmään.

* Kokonaisuutena varsin sujuva ja hyvä katsaus vammojen hoitoon, joskin käytännön harjoituksia voisi olla mielestäni vielä enemmän.

*Koulutustapahtuma kokonaisuudessaan ihan ok. Ajankohta voisi olla mieluummin ennen sarjojen alkua, niin olisi ehkä helpompi joillekin osallistua. Yritän tulla seuraavalla kerralla ihan koko päiväksi.

* Teippaus ja sidonta olivat hyvää koulutusta, aikaisemmin en tiennyt noista mitään. Valasevaa! Kylmähoito ohjeistus oli m yös hyvää, sitä ei voi osata koskaan liikaa. Risuista ehkä sen verran, että pikkuisen vähemmän tuote-esitelyä.

* Kurssi oli todella hyvä, liian hyvää palautetta ei voi antaa ettei mene uskottavuus, kaikista aluista 4.

* Järvenpään kurssi ok, joten jatkokoulutuksia tulevaisuudessa tarvitaan ja koetetaan saada pitassa huoltajat yhteen ja kehitellä tulevaisuutta, joten ollaan kuulolla.